● Comanda online

Pentru a economisi timpul dumneavoastra am creat COMANDA RAPIDA fara a fi nevoie sa va inregistrati pe site sau sa va creati cont.

Pentru cei ce doresc sa se inregistreze pe site si sa salveze datele masinii pentru comenzile viitoare o pot face in continuare la sectiunea CONT NOU.

Pentru a putea comanda sau verifica pretul unei piese trebuie mai intai sa selectati modelul dumneavoastra de masina din modulul de cautare din stanga sus sau din panoul cu emblemele marcilor auto din partea de jos a site-ului.

selectare masina

Dupa ce ati selectat modelul trebuie sa selectati motorizarea in functie de capacitatea cilindrica si numarul de KW din talonul masinii.

motorizari masina

Dupa ce ati selectat exact masina dumneavoastra veti intra in lista de piese auto a masinii dumneavoastra.

lista piese masina

Selectati piesa sau piesele dorite de dumneavoastra apoi selectati butonul "Adauga in cos".

adauga in cos

Daca ati terminat cumparaturile si vreti sa finalizati comanda selectati butonul " Trimite comanda ".

trimite comanda

Comanda a fost transmisa catre noi si in cel mai scurt timp posibil unul dintre consultantii nostri va verifica compatibilitatea pieselor pe masina dumneavoastra si va va contacta telefonic pentru a confirma comanda si pentru a stabili detaliile despre facturare si livrare comanda.
Nicio comanda nu este livrata inainte de a fi verificata si de catre consultantii nostri.● Comanda telefonica

Puteti face comenzi si cereri de oferta si prin telefon la numerele de telefon afisate pe site.
Pentru a va putea prelua comenzile telefonic trebuie sa ne transmiteti toate datele necesare despre masina dumneavoastra ( serie de sasiu , an de fabricatie , motorizare , KW ).

comanda telefonica

● Cerere de oferta

Daca nu ati gasit pe site piesa dorita de dumneavoastra sau vi se pare prea complicat sa va alegeti piesele necesare pentru masina dumneavoastra completati foarte rapid formularul de CERERE DE OFERTA de pe site cu informatiile necesare si in cel mai scurt timp posibil consultantii nostri va vor intocmi cea mai buna si completa oferta atat telefonic cat si pe mail.

cerere oferta